Gastenboek
Dineke    17 mei 2008 12:58 | Delft
Fantastisch initiatief! Mijn complimenten. Fijn dat het ritmisch is.
Ik zie uit naar de eerste cd.

Bovenal Gods Zegen en inspiratie toegebeden.

Hartelijke groet,
Dineke
j.w. teljeur    04 mei 2008 14:32 | heerhugowaard
Jarenlang gezocht naar opnamen van ritmisch gezongen psalmen, zo kom ik op uw site. Graag abonnement op uw te verschijnen serie. Als het maar samenzang met orgel is! Veel melodiën ken ik niet meer. Ik zong ze vroeger in de kerk. Daar heb ik heimwee naar. God zegene uw werk! Ben benieuwd!
Admins Comment Admins Comment:
L.S.,

De samenzang zal uitsluitend met orgel begeleid worden. U kunt zich inschrijven door een mailtje te sturen naar info@psalmenproject.nl. Wij kunnen n.l. via het gastenboek uw emailadres niet kunt zien.
A.    14 april 2008 19:52 |
Weet iemand of er ook psalmzangavonden in de Bovenkerk in Kampen worden georganiseerd?
Dit is ook een zeer geschikte lokatie...!
Admins Comment Admins Comment:
Beste A,

Misschien gaan we ook daar nog een CD opnemen. Als u in de buurt van Kampen woont en u kunt meehelpen met organiseren kunt u ons een email sturen. info@psalmenproject.nl
Johan Bahlman    09 april 2008 20:07 | Rotterdam
Mensen komen echt wel zingen. Vooral goede koren benaderen is van belang lijkt me in deze om zang te krijgen waar de tekst kan worden gehoord en men ook het rimte van de organist aanhoudt! Ik heb vorige week 250 mails verstuurd en al links en rechts positieve reacties gekregen.
N.b. Iedereen wil toch straks deze serie cd's in z'n kast hebben staan met samenzang en begeleiding door dergelijke organisten ??!! Nog even de onbekende melodieen oefenen!

50
Gastenboek bijdragen
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »