Gastenboek

Teken gastenboek


Bram Vaders    26 april 2009 01:36 | Putten
Deze week CD 3 beluistert uit Amersfoort. Wat zijn de voorspelen en de creatieve begeleiding van Peter Sneep toch fantastisch! Dick Sanderman heeft zijn gebruikte voorspelen van CD 2 (Epe) uitgegeven. Dit is een zeer nuttige aanvulling op het psalmenproject (beetje jammer dat de koraalzettingen er niet bij staan). Dit verdient wat mij betreft navolging! Peter zie jij kans om je gebruikte voorspelen en het liefst ook de gebruikte koraalzettingen ook te geven? Misschien een uitdaging, maar vooral ook een mogelijkheid om organisten die minder begaafd zijn om te improviseren te helpen aan mooie muzikaal verantwoorde voorspelen en koralen.
Peter Sneep    02 februari 2009 22:19 | Amersfoort
Beste zangers,
Hartelijk dank voor jullie inzet, afgelopen vrijdag in de Joriskerk. Jullie zongen prachtig - vanaf het orgel klonk het als een volle kerk. Ik heb er erg van genoten en het inspireerde me zeer.
S van Eeken    02 februari 2009 20:52 | Ede
Wat een feestelijke avond op deze manier gaan de psalmen weer helemaal voor je leven,Bedankt Peter
Walter van der Veen    02 februari 2009 20:23 |
Opnieuw was het een feest om mee te maken hoe Peter met veel enthousiasme en op geheel eigen "Sneepiaanse wijze" de samenzang kan begeleiden. Mijn complimenten voor de buitengewoon mooie, stijlvolle en goed doordachte voorspelen! Het was echt een feest.
Wellicht kan er nog een volgende serie psalmen in deze serie door Peter begeleid worden?

49
Gastenboek bijdragen
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »