Gastenboek
Jan-Willem van Braak    27 april 2009 13:45 |
Afgelopen week viel de CD van Peter Sneep in de brievenbus. Ik zag er met veel belangstelling naar uit! Tjonge, wat een gave avond was dat 30 januari in de Joris! Dat kunnen we gelukkig d.m.v. deze CD nog vaak beluisteren.

Echter, na al dit moois wel een kanttekening bij de opname: De kwaliteit van de opname is echt middelmatig, en dat vind ik jammer. Ik had gehoopt dat die beter zou zijn dan deel I maar dat viel me tegen. De verhouding orgel en gemeente is niet in goede balans. Ook mis ik veel laag in het geheel. Misschien toch wel iets om rekening mee te houden bij de voortgang in deze serie. Zo'n mooi project verdient dat!

Voor het overige: mijn complimenten voor het zeer muzikale karakter van deze CD. Ondanks deze kanttekening heb ik weer veel luisterplezier ervaren.

Hart, groet.
Bram Vaders    26 april 2009 01:36 | Putten
Deze week CD 3 beluistert uit Amersfoort. Wat zijn de voorspelen en de creatieve begeleiding van Peter Sneep toch fantastisch! Dick Sanderman heeft zijn gebruikte voorspelen van CD 2 (Epe) uitgegeven. Dit is een zeer nuttige aanvulling op het psalmenproject (beetje jammer dat de koraalzettingen er niet bij staan). Dit verdient wat mij betreft navolging! Peter zie jij kans om je gebruikte voorspelen en het liefst ook de gebruikte koraalzettingen ook te geven? Misschien een uitdaging, maar vooral ook een mogelijkheid om organisten die minder begaafd zijn om te improviseren te helpen aan mooie muzikaal verantwoorde voorspelen en koralen.
Peter Sneep    02 februari 2009 22:19 | Amersfoort
Beste zangers,
Hartelijk dank voor jullie inzet, afgelopen vrijdag in de Joriskerk. Jullie zongen prachtig - vanaf het orgel klonk het als een volle kerk. Ik heb er erg van genoten en het inspireerde me zeer.
S van Eeken    02 februari 2009 20:52 | Ede
Wat een feestelijke avond op deze manier gaan de psalmen weer helemaal voor je leven,Bedankt Peter

50
Gastenboek bijdragen
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »