Gastenboek

Teken gastenboek


Arjan Versluis    26 oktober 2011 09:12 | Hardinxveld-Giessendam
De laatste weken heb ik erg genoten van de cd's van collega's van het PP. Prachtig zo'n ps. 126 uit Dordt, ps. 5 uit Epe, ps. 65 uit Amersfoort en ps. 31 uit Sommelsdijk! Ik zou zeggen: Ga door met het prachtige project!
Rien Pranger    08 augustus 2011 10:09 |
Afgelopen week kennisgemaakt met cd nummer 2. Geweldig! Bedankt voor dit initiatief. Ik hoop op de eerstvolgende cd te kunnen meezingen.
Gérard en Marina Si    04 maart 2010 17:06 | Sliedrecht
Een erg mooie samenzangavond in Sliedrecht. We hebben genoten van de prachtige voorspelen. Is het geen idee om deze te zijner tijd ook als bladmuziek uit te geven?
Gert Jan Schipper    01 maart 2010 10:08 | Sliedrecht
Voor het eerst bij één van de avonden van dit psalmenproject geweest. Een aanrader! Het live meebeleven is altijd mooier dan het beluisteren van de CD. Arjan Versluis had mooie voorspelen en dito koraalzettingen, met mooie afwisselingen in korralzetting. Bovenstem, koraalmelodie in de bas en als topper een canon in Psalm 149, en dat tijdens het zingen!!. Het Naber orgel in Sliedrecht moest ik wel erg aan wennen. Een soms erg weke klank, waar het middengebied nogal ontbreekt. En erg trage tongwerken, waarbij voorspelen a basse de trompette niet echt tot z'n recht komen. Het verbaasde me dat Arjan zich vooral begaf in de barokke kant, met af en toe een uitschieter naar gematigd modern. Het romantische werk ontbrak zo goed als, terwijl dat op dit orgel juist erg geschikt is. Bij de laatste psalm kwam het orgel echt goed uit de verf, met een fantastisch gematigd modern voorspel over Psalm 149. Top! Met veel schwung gebracht. Complimenten voor de organisatie dat ze niet schuw zijn om bepaalde dingen over te doen. Het zingen in de slag ging perfect. Het spelen in de slag niet altijd, daarom een goede keus om Chiel-Jan als dirigent te laten optreden. En mooi dat Psalm 6 nog even werd overgedaan. De keuze om alles te gaan dirigeren kan ook weer te gepolijst worden. Het hoeft geen koor te worden. Maar goed dat is een afweging. Het is in elk geval een prachtig initiatief, ga zo door!

GJS

49
Gastenboek bijdragen
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »